GR 11

SENDER DEL PIRINEU

Un nou projecte pel 2011 – GR11

Coincidint amb l’arribada de la Tardor, comencem l’esperat projecte que ens mantindrà en tensió i il·lusionats durant una bona temporada o potser temporades.

Un total de 47 etapes segons les guies clàssiques, més de 800 Kms en horitzontal, uns quants de desnivell i moltes ganes de conèixer-ho, compartir-ho, gaudir-ho.

Per cert, no hem trobat una guia que descrigui el recorregut d’Est a Oest. Fins i tot les ressenyes de la FEEC de la part catalana segueixen la cadena axial “d’esquerra a dreta”. Si algú coneix alguna, digueu-nos-hi per favor. Si no existeix, l’editarem nosaltres en acabar el recorregut.

Intentarem acomodar el viatge a la nostra idea d’activitat col·lectiva d’un Centre Excursionista , que passa per gaudir el viatge en cada etapa, i mantenir de forma constant una elevada assistència d’amants de la muntanya capaces d’emocionar-se amb els paisatges recorreguts.

Ens ha agradat començar per el final, per començar gaudint aquesta llum que avui ens ha regalat sobradament el nostre mar. Això ens permetrà també anar endurint les cames en aquestes etapes menys exigents físicament, per estar preparats quan arribin els grans desnivells.

Salut i il·lusió a tots per continuar fins al final, sabent que l’important és esperar que el camí sigui llarg, que siguin moltes les matinades…

Al blog del nostre company, en Josemi Baena podeu seguir les etapes.