El Piolet 2021, Caminada Popular

Aquest any sí

El Piolet el 17 d’octubre de 2021

 

El Piolet es una caminada popular no competitiva d’una distància aproximada de 11 quilòmetres que adreçada a tots els públics ens permet descobrir l’entorn mes proper de Parets del Vallès.

Es realitza des de l’any 2005 i forma part de les activitats fixes anuals organitzades pel Centre Excursionista Parets.

El seu objectiu es aplegar a paretans i paretanes de totes les edats i fer que junts puguin gaudir d’un matí festiu tot fent esport a la natura pels voltants de la població. Al llarg del recorregut, una bona part del qual es realitza per Gallecs, trobarem avituallaments líquids i sòlids.

Una bona oportunitat per caminar una mica i compartir bons moments amb amics i familiars tant durant la caminada com abans i després quan un cop fet l’exercici podrem reposar forces amb l’esmorzar aportant-nos un record i regals oferts per col·laboradors i organització.

Les inscripcions s’obren dues setmanes abans de la realització de l’activitat i estan limitades a un màxim de 300 persones. Es poden realitzar ÚNICAMENT en el nou centre excursionista, situat al costat del bar de la pista d’atletisme fins assolir el màxim de participants o fins la data límit establerta.