El Piolet, Caminada Popular

El Piolet es una caminada popular no competitiva d’una distància aproximada de 13,5 quilòmetres que adreçada a tots els públics ens permet descobrir l’entorn mes proper de Parets del Vallès. Al 2019 i amb l’objectiu de que aquesta activitat arribés a un major nombre de persones es va incorporar la distància de 5 quilòmetres. Caminada Popular i Passejada Popular, tu esculls !

Es realitza des de l’any 2005 i forma part de les activitats fixes anuals organitzades pel Centre Excursionista Parets.

El seu objectiu es aplegar a paretans i paretanes de totes les edats i fer que junts puguin gaudir d’un matí festiu tot fent esport a la natura pels voltants de la població. Al llarg del recorregut, una bona part del qual es realitza per Gallecs, trobarem avituallaments líquids i sòlids.

Una bona oportunitat per caminar una mica i compartir bons moments amb amics i familiars tant durant la caminada com abans i després quan un cop fet l’exercici podrem reposar forces amb l’esmorzar aportant-nos un record i regals oferts per col·laboradors i organització.

Les inscripcions s’obren tres setmanes abans de la realització de l’activitat i estan limitades a un màxim de 600 persones. Es poden realitzar ÚNICAMENT en el nou centre excursionista, situat al costat del bar de la pista d’atletisme i on-line, fins assolir el màxim de participants o fins la data límit establerta.