7 febrer 2018

Necessitem la teva memòria del CEP !

Al 2017 el Centre Excursionista Parets ha celebrat el seu 50è Aniversari. Amb motiu d’aquest esdeveniment estem preparant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès l’edició d’un llibre recull d’aquests cinquanta anys d’història.

Al CEP disposem d’un petit arxiu gràfic i d’informació però 50 anys donen per molt i les persones que han fet possible aquesta celebració son la millor font d’informació. Es per això que et demanem que si disposes de material gràfic o escrit del CEP contactis amb nosaltres per tal de poder facilitar la tasca de l’equip de redacció.

La història del CEP es el recull de les vivències, experiències i records dels seus membres al llarg dels anys i sense ells no serà possible plasmar el que ha estat.

Envia  un mail a cep@ceparets.com o vine un dijous no festiu al nostre local de 20:30h a 22h i parlem.

Gràcies per la teva col·laboració !

#somcep